principals

Carns

  • Porcella mallorquina rostida
  • Galtes de vedella cruixent amb foie i cremòs de carabassa
  • Magret d’ànec amb salsa de gerds
  • Espatlla de xot amb el seu suc
  • Pitera de pollastre amb salsa d’ametlles
  • El nostre Entrecote d’Angus amb patata gratin
  • Filet de vedella amb foie i salsa d’oporto
  • Filet de vedella
  • Salses de: Mostassa, roquefort o pebre verd

Peixos

  • Parrillada de peix i marisc
  • Peix del día a la parrilla
  • Filet de Gall Sant Pere amb patates confitades
  • Gambes de Sóller
  • Calamars a la parrilla
  • Peix de Sóller

Arrossos (mínim 2 persones)

  • Paella mixta cega   
  • Arròs negre

Especialitats (mínim 2 persones)

  • Sarsuela
  • Paella de peix i marisc
  • Caldereta de llagosta

Menú infantil

  • Filet de peix a la parrilla amb patates fregides
  • Escalop de pollastre amb patates fregides   
  • Canelons de la casa
  • Croquetes de pollastre amb patates frejides
  • 1/2  Filet de vedella amb patates frejides