|  
CAT
  |   +34 971 631 406   |   RESERVES
CARTA ES CANYIS

Una proposta gastronòmica
amb productes frescs i de tradició familiar

RESTAURANT ES CANYIS

Cartes

entrants

Entrants

  • Pa de vidre amb tomàtiga i oli d’oliva de Sóller
  • Flor de carxofa amb foie i ou a baixa temperatura
  • Amanida amb nous i bacó a la vinagreta de poma
  • Carpaccio de gambes de Sóller amb vinagreta de fruites
  • Carpaccio de pop
  • Carpaccio de vedella amb burballes de foie i salsa d’oporto
  • Pernil de Jabugo
  • Terrina de foie amb salsa de gerds
  • Caragols amb all-i-oli
  • Xipirons
  • Croquetes variades
  • Crepes farcides d’espinacs gratinades amb gruyère
  • Canelons de la casa
principals

Principals

  • Llenguado Menier
  • Peix del dia a la parrilla
  • Filet de Gall Sant Pere amb patates confitades
  • Gambes de Sóller
  • Calamars a la parrilla
  • Peix de Sóller

  • Galtes de vedella cruixent amb foie i cremòs de carabassa
  • Magret d’ànec amb salsa de gerds
  • Espatlla de xot amb el seu suc
  • Pitera de pollastre amb salsa d’ametlles
  • El nostre Entrecote d’Angus amb patata gratin
  • Filet de vedella amb foie i salsa d’oporto
  • Filet de vedella
  • Filet de vedella amb salsa de pebre

  • Paella mixta cega
  • Arròs negre

  • Sarsuela
  • Paella de peix i marisc
  • Caldereta de llagosta de Sóller

postres

Postres

  • Illa flotant
  • Mus de xocolata
  • Pastís tebi de xocolata amb crema de vainilla
  • El Nostre postre del dia
  • Gelats casolans
  • El nostre sorbet de fruites
  • Tiramisu casero
  • Sorbete “Angel d’Or“
  • Mini postre
infantil

Menú infantil

  • Filete de pescado con patatas fritas
  • Escalope de pollo con patatas fritas
  • 1/2 Solomillo de ternera con patatas fritas
  • Croquetas de pollo con patatas fritas
  • Canelones de la casa
OCASIONS ESPECIALS

Voleu celebrar qualque esdeveniment al nostre restaurant?