|  
CAT
  |   +34 971 631 406   |   RESERVES
el restaurant

El nostre racó

RESTAURANT ES CANYIS

Una proposta gastronòmica amb productes frescs i de tradició familiar

El Restaurant posa a la vostra disposició dos espais íntims i acollidors per al gaudi de la bona cuina.

A la primera planta trobam la sala principal per a 60 comensals, la cuina i el racó de les postres, que s’elaboren a la vista dels clients.

A la segona planta un altre saló privat, de major superfície, per a 100 comensals, que utilitzam paer a incentius i esdevenimenst especials.

Les dues sales tenen excelents vistes sobre la badia del Port de Sóller; decorats amb un estil mediterrani, se complementa amb mobles i teles mallorquines.

En los meses de verano puede disfrutar de nuestra terraza (40 comensales) sobre el paseo de la playa.

LA HISTÒRIA

Des de 1954

ES CANYÍS, obert des de 1954 i regentat sempre per la mateixa família, s’ubica en un dels extrems de la badia de Sóller.

A la tradicional cuina mallorquina que oferien na Maria i en Mateu als seus orígens, es va sumar el bon què fer i la voluntat de la seva filla Ana i el seu gendre Michel, que arribaren a l’illa el 1967 procedents de França, aportant un nou aire a la seva cuina. Ells, empesos per les necessitats d’un restaurant en creixement constant, van construïr l’edifici actual i van abordar, amb l’ajuda de Maria i Mateu, els temps difícils que definiren aquella època. Els fills d’Ana i Michel es van incorporar, molt prest, al món de la restauració.

Patrice va cursar els estudis de cuina i va començar a treballar amb els seus pares i la seva germana Annette, que ja feia uns anys que treballava al negoci familiar.

Lentament, Patrice fue va anar agafant les regnes del negoci amb la inestimable ajuda de la seva dona Ángeles.

Al febrer de 1977, Juan Palou s’incorpora a la plantilla del Restaurant com a Cap de Cuina. Després de casi tres dècades de contínua dedicació, i en els darrers anys comptant amb l’ajuda de Víctor Perrotte, ha aconseguit seguir en la línia del bon què ferals fogons. Uns fogons on la vanguàrdia de les noves tecnologies culinàries conviuen amb l’essència de la cuina més tradicional.

Actualment, Patrice i Ángeles segueixen al front del negoci, on a l’experimentada ajuda d’Annette i continuant amb la tradició familiar en el món de la restauració, s’ha sumat la dels fills.

La major de les filles, Alicia, després de treballar durant un temps en el restaurant familiar, va regentar amb el seu marit Gabriel Payeras, el restaurante JAUME, a Deià.

Víctor, després d’obtenir els estudis de cuina i completar la seva formació al restaurant Arzak (Donostia), va ser el segon de cuina fins que Juan Palou es va jubilar, quan va agafar les regnes dels fogons.

Anaïs, heredera dels coneixements i secrets del seu avi Michel en el món de la rebosteria, elabora les postres, un dels principals alicients del restaurant.

EQUIP

Molt personal

Al restaurant Es Canyís volem que vos sentiu com a ca vostra; un tracte personalitzat des del primer moment.

PROPIETARI-GERENT

Patrice Perrotte i Ángeles Hernández

CAP DE CUINA

Víctor Perrotte

REBOSTERIA

Anaïs Perrotte

SALA

Ángeles i Annette

LA CUINA

Entre fogons

A ES CANYIS seleccionam per a l’elaboració dels nostres plats, els millors ingredients de la nostra terra, com les verdures fresques i ensalades de l’horta de Sóller, o els peixos i mariscs de la nostra costa, que aconseguim dur a la taula poc després d’haver-se capturat pels pescadors del port.

Les postres, la rebosteria i els gelats, una vertadera passió a la nostra família, els elaboram diàriament de forma artesana.