|  
CAT
  |   +34 971 631 406   |   RESERVES
CARTA ES CANYIS

Una proposta gastronòmica
amb productes frescs i de tradició familiar

RESTAURANT ES CANYIS

Cartes

entrants

Entrants

  • Tartar de tonyina vermella
  • Amanida, gambetes, fruites tropicals i alga wakame
  • Amanida amb nous i bacó a la vinagreta de poma
  • Carpaccio de gambes de Sóller amb vinagreta de fruites
  • Carpaccio de pop
  • Carpaccio de vedella amb burballes de foie i salsa d’oporto
  • Terrina de foie amb salsa de gerds
  • Caragols amb all-i-oli
  • Filets de sardines en gabardina
  • Xipirons
  • Croquetes variades
  • Formatge de cabra gratinat amb verduretes de l’horta
  • Crepes farcides d’espinacs gratinades amb gruyère
  • Canelons de la casa
principals

Principals

  • Parrillada de peix i marisc
  • Peix del día a la parrilla
  • Filet de Gall Sant Pere amb patates confitades
  • Gambes de Sóller
  • Calamars a la parrilla
  • Peix de Sóller

  • Porcella mallorquina rostida
  • Galtes de vedella cruixent amb foie i cremòs de carabassa
  • Magret d’ànec amb salsa de gerds
  • Espatlla de xot amb el seu suc
  • Pitera de pollastre amb salsa d’ametlles
  • El nostre Entrecote d’Angus amb patata gratin
  • Filet de vedella amb foie i salsa d’oporto
  • Filet de vedella
  • Filet de vedella amb salsa de pebre

  • Paella mixta cega
  • Arròs negre

  • Sarsuela
  • Paella de peix i marisc
  • Caldereta de llagosta de Sóller

postres

Postres

  • Illa flotant
  • Mus de xocolata
  • Pastís tebi de xocolata amb crema de vainilla
  • Nuestro postre del día
  • Gelats casolans
  • El nostre sorbet de fruites
  • Tiramisú casolà
  • Sorbet “Angel d’Or“
  • Mini postre
infantil

Menú infantil

  • Filet de peix amb patates fregides
  • Escalopa de pollastre amb patates fregides
  • 1/2 filet de vedella amb patates fregides
  • Croquetes de pollastre amb patates fregides
  • Canelons de la casa
OCASIONS ESPECIALS

Voleu celebrar qualque esdeveniment al nostre restaurant?